Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!

26 Ocak 2007 Cuma

Bir Gün Gelecek


Bir gün gelecek sıyrılacağız tüm fazlalıklarımızdan. Bizi dünyaya bağlayan tüm hislerimizden. Arzularımızdan, beklentilerimizden, içimizde büyüttüğümüz kinimizden. Kendi kendimizi yanlız bıraktığımızı anlayacağız aslında. Kendi kendimize acı çektirdiğimizi. Acı çekmekten korkarken daha da acı çektirğimizi. Dünyada bulunduğumuz zaman içinde acı da arındırır bizi bu fazlalıklarımızdan mutluluk da. İkisi de aynı yola çıkıyor aslında.


Bir gün gelecek sinsi bakışlarla süzmeyeceğiz çevremizi umrumuzda olmayacak çünkü şu içimizdeki saf duygulardan başka hiçbirşey. Başka hiçbir şey bizi birbirimize bağlayan duygunun üzerine başka şeyler ekemeyecek.

Bir gün gelecek yine buluşağız okulumuzun bahçesinde. Bizi bizden etmemiş kişiler olacak yanımızda. Bizi biz olduğumuz için seven, bizi olduğumuz gibi kabul eden. Terkedemeyenler yıllanmış, tozlanmış duyguları bir gözleri bizde izleyecekler ve onlar da sıyrılınca bütün dünyalıklarından özgürlüğün tadını alınca bir kere de olsa bi daha vazgeçemeyecekleri bir sıra erecekler. Aşkın o yakıcı güzelliğinde anlayacaklar acının da mutluluğunda aynı özden geldiğini, aynı öze götürdüğünü.

Bir gün gelecek, özlediğimiz bahçede olacağız hep birlikte. Aynı havuzun etrafında bakacağız gözlerimizin içine. Birbirimize avuçlarımızdan su ikram edeceğiz. Önemli olmayacak kim kime neden yanlızca niyetin güzelliğinde, özü anlamanın tadına varacağız yudumlarken su damlalarını.

Bir gün gelecek kaldıracağız bütün ağırlıkları, içine el değmemişlerimizi sakladığımız sandığımızın üzerinden. Yine hiç el değirmeden bir yağmurun altında yıkanacağız hep birlikte. Yüzümüzde teslimiyetin nacizane çizgileri ile.


Mq

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder